Voegwerken

Het voegwerk is de laatste en misschien wel de belangrijkste afwerking aan de buitenzijde van uw woning. Uw gevel wordt namelijk elke dag blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden en moet daartegen beschermd worden. Goed voegwerk zorgt hierbij voor een goeie isolatie en voorkomt insijpelend vocht. Bovendien is het een esthetische meerwaarde voor uw woning.

Net daarom voeren wij al onze voegwerken met een grote precisie uit. Door verschillende zand- en cementsoorten te mengen, bekomen we de gewenste kleur van voegmortel die perfect bij uw baksteen past. Na de traditionele voegwerken, voeren we de elastische voegwerken uit op de plaatsen waar verschillende materialen elkaar ontmoeten. 

Of u nu aan het bouwen, verbouwen of renoveren bent. Wij zorgen ervoor dat uw gevel in topconditie is. Vraag nu uw offerte voor voegwerken, gevelrenovatie of reiniging. 

Karweien

Niet alle werken zijn zonder de nodige ervaring even gemakkelijk uit te voeren in of rondom het huis. Daarom voeren we naast voegwerken ook nog andere werken uit:

Aanleggen oprit

Bij de aanleg van uw oprit dien je rekening te houden met verschillende factoren. Welk type verharding past het best bij uw woning? Hoe zit het met het loopcomfort? Is de oprit makkelijk te reinigen? En natuurlijk ook met uw budget. 

Wij houden met al deze parameters rekening en zorgen ervoor dat uw oprit perfect aansluit bij uw noden en technisch goed aangelegd wordt. 

Opmetsen Brievenbus

Een brievenbus in dezelfde stijl als uw woning? Wij metsen ze graag voor u op. We bepalen voor u de perfecte afmetingen en metsen uw brievenbus op volgens de nodige technische vereisten.